uppehåll

Hej! Nu är det som så att något jag har installerat gör att mitt spel vägrar att starta, just nu orkar jag inte lägga energi på att rensa bland mina cc filer så jag tar ett litet uppehåll. Ni kan fortfarande fråga mig saker om ni känner för det så återkommer jag så snart jag kan.
mvh Therese

Hej!

Obs! Jag fick en kommentar om att länken för nedladdningen inte fungerar. Skulle nog ha kollat det innan jag tipsade om sidan. Kan tyvärr då inte hjälpa er. Känner ni till en sida där denna man finns kan ni gärna dela med er av den i kommentarerna. Ber så hemskt mycket om ursäkt! Obs!
 
Det blev efterfrågat lång man i mina kommentarer, nu när jag satt vid datorn en stund så googlade jag det och tänkte att jag kunde dela med mig av den här:
http://escommunity.proboards.com/thread/8106
 
Den är väldigt fin men enligt mig ser det ltie lustigt ut när hästarna galopperar och manen hänger platt rakt ner haha :) Här är en bild från tiden då jag hade den här manen installerad:
(OBS, gammal bild. Kvalitén är inte så jätte vacker)
 
Enjoy~

kort inlägg

Innan jag börjar min tio timmars arbetsdag tänkte jag skriva det jag redan skrivit så många gånger, är det något ni inte känner till, om det så är vad poseplayer är, vad cc är etc så snälla googla innan ni frågar mig. Börjar bli trist att svara på samma frågor om och om igen, fortsätter det så här kommer jag förmodligen sluta svara på de kommentarer som jag vet att man får svar på via Google på 5 sekunder.... Jag har knappt frågat någon alls när jag undrat över något, är jag nyfiken kring någonting så söker jag reda på det själv, det är dessutom lättare att lära sig nya saker så.
 
Ha en fin dag, mvh Therese

Kortfilm

Jag gjorde en kortfilm imorse med Linda som hoppar på Rabelle. 
Det laggar som vanligt lite när jag filmar i spelet, har klippt bort det värsta men ber om ursäkt för det som är. Slutet blev också lite segt, men orkade inte klippa om det.
 
Som vanligt använde jag ett träns utan tyglar, så det ser lite lustigt ut :)
 
OBS, SLÅ PÅ HD!
 

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0