Drömhästen ... Eller?

Sökte bokstavligt talat på "dream horse" på google och fick upp en häst liknande den jag skapat nedan (i färgerna iaf ). Jag blev otroligt nöjd med hästen och kommer kanske att spela med honom senare någon gång. Så länge så har jag gjort en liten kortfilm där ni får se hur han rör sig och så finns han att ladda ner om någon vill ha honom.
Enjoy!
 
Download
 
 (Ni böver Lakesides HD päls + detaljer )
 
 
 
Obs, slå på HD

Woop!

För första gången, på säkert ett år, har jag lyckats exportera en tomt! Jag ominstallerade mitt cc och det hjälpte :) Så jag slängde ihop en enkel terrängbana på 64 x 64.
Jag målade terrängen ganska lätt för att den förhoppningsvis ska passa in i vilken miljö som helst, själv spelar jag i öken miljö och där gjorde den sig kanske inte jätte bra.
Börjar med att bjuda på en del bilder och så har ni nedladdnings länk längst ner.
Jag vet inte om saker har börjat försvinna eller om jag bara blivit väldigt dålig på att hitta saker igen, men det helt osynliga hindret hittar jag inte var man kan ladda ner så för den som inte har det i spelet så bör ni ladda hem den här:
http://www.thesimsresource.com/artists/BlooMbLURR/downloads/details/category/sims3-objects-furnishing-pets/title/invisible-horse-jump-obstacle-build-your-own./id/1117397/
Placera den vid muren som jag markerat här:
(tryck på bilden för att göra den större)
Sedan har jag en hel del nedladdade hinder, men om ni inte har de sedan tidigare kommer de att ersättas av andra hinder som ni har installerade så banan kommer att fungera korrekt ändå.
 
Här har jag markerat var de 7 hindrena är placerade:
 
Extra bilder:
    
 
 
 
Enjoy!

En åsna

Gjorde ett försök på att skapa en åsna, kan inte påstå att det blev så där överdrivet likt men den var rolig att skapa :)
Det behövs inga speciella markeringar förutom hd detaljer runt ögonen samt att jag använt en markering på öronen som inte är jätte viktig.
 
Om ni vill ha honom så finns han här:
 
Download
 
 
   
 
 
Hann inte ta fler bilder för mitt spel kraschade (SUCK!) men ja, ni ser förhoppningsvis på de få bilder jag har ovan :) 
 

Tipsar!

Då det var länge sedan jag satt och letade nya saker till spelet så tänkte att jag nu kunde passa på att dela med mig av de få nyheter jag funnit. 
 
Till att börja med vill jag tipsa om ryckt man som går att ladda ner på lakesides sida:
(lånad bild!)
 
 
Lite nya snygga schabrak finns på raymond Equestrian:
(lånad bild!)
 
Poses för instruktör:
(lånad bild!)
 
Snygg bana (har inte laddat hem den själv så vet inte om den fungerar som den ska)
(lånad bild!)
 
Läckra pälsar:
 
Det var allt för nu, om ni vill fortsätta leta själva så rekommenderar jag equus forum:

Hej igen!

Ja nu var det länge sen sist. Har fått igång spelet igen men däremot har lusten att spela inte riktigt funnits där. Idag startade jag det bara för att få skapa en häst igen, till föga förvåning blev det en andalusier. :)
Jag lägger upp henne för nedladdning men de markeringar jag använt som inte finns i spelet orkar jag tyvärr inte länka till. Det ni iaf behöver för att få henne ganska lik är HD pälsen som ni kan ladda ned här:
http://lakesidesaddlery.weebly.com/entries/hd-horse-coat
(Hd markeringar behövs också, finns att ladda ned på samma sida)
 
För den som vill ha henne så finns hon här:
 
Download
 
Enjoy!
 
 
 
 
 

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0