Stall stallbacke

Hej igen. Byggde en liten gård åt er!
Tomten mäter 50 x 50. Stallet har 4 boxar utplacerade och två påbörjade spolspiltor (det finns inte uppbindning eller slangar ditsatta). På backen har ni tre mindre hagar och ett litet tvåvåningshus. Jag har inte brytt mig om att inreda då jag tror att det mesta jag har är cc och det skulle antagligen inte följa med i nedladdningen. 
 
Download
 
  
 
 
Enjoy!~
 
 


Kommentarer
ELin

du e bäst!!

Svar: Tack! :) :)
Zunk3n

2014-10-22 @ 15:30:24
Lucy

Jättefint stall!!!! Men vad menas med cc?

Svar: Hej! Tack för att du gillar stallet :) CC = Custom Content, alltså allt som är skapat av privat personer som du laddat ner till ditt spel. Sådant som inte är original i spelen så att säga ^^
Zunk3n

2014-10-27 @ 17:24:34
Lucy

HEEJ (igen) Du sa tidigare i din blogg att du hade ett program som typ kunde mäta hästarna kan du skicka en länk?

Svar: Hej, förlåt så mycket för sent svar, Du har antagligen redan hittat vad jag använder för att mäta med vid det här laget men svarar iaf. Är på mobilen så kan inte länka utan det du får göra är att googla på "onemoreslot please tool sims 3" och så ska du få upp en länk till modthesims sida där den finns. Sedan om du behöver hjälp med hur du ska använda den så har paragornfarm haft en guide uppe, så prova att googla på det :)
Zunk3n

2014-11-08 @ 09:30:00
Tamani

åhh kan du inte göra poser för barn när dom rider? Främst hoppar!

Svar: Hej, tack för tipset men tycker själv att det är svårt att posera människor tyvärr :( det ffinns poser för barn som hoppar, prova att googla "sims 3 child jumping poses" :)
Zunk3n

2014-11-15 @ 03:13:19
URL: http://Horsesimmers.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0