Kallblod

Slängde ihop en häst medan jag väntade på att tvätten skulle bli klar, ingen bestämd ras, mer åt kallblods hållet.
Sto
Vänlig, lydig och lekfull.
 
Download
 
 
 
 
 

Gjorde även så att jag sparade ner bara pälsen den här gången, så om man bara vill ha den så finns den här:
 
Download
 
 
 
 
 


Kommentarer
Karro

Var kan man ladda ner då att hästen går med böjd nacke? P.s det är jätte kul att du har börjat uppdatera oftare för din blogg är värd Nobelpris!!!

Svar: Här har du lite olika mods/ sliders :) Bland annat dressyr nacke ska finnas med i listan. Tack så jätte mycket! jag ska försöka uppdatera den i fortsättningen med, nu har jag precis börjat studera igen och åker snart till venedig en vecka så det blir kanske lite glest ett litet tag med uppdateringar.

http://wrenegadestables.weebly.com/breed-templates.html
Zunk3n

2013-08-21 @ 14:35:05
Anonym

När jag har laddat ner några saker så går det inte att spela. När det står "ladda familj" så laddar det i evighet!! Vill ju kunna spela med eget innehåll. Har prövat på våra 4 datorer men alla bara laddar... ;/ vet du nått man kan gö åt det..?

Svar: Hm :/ det låter konstigt att det är så på alla datorerna, såvida inte alla är lite för gamla? Nedladdade saker kräver ju tyvärr en del extra, men tycker ändå det där låter konstigt. Har du provat att avinstallera vissa saker i taget för att se om det blir bättre? I övrigt har jag nog inte mkt annat att rekommendera tyvärr :/
Zunk3n

2013-08-22 @ 19:25:06
Elin

Kan du inte göra en enhörning nån gång? Alltså typ hitta en enhörning och adoptera den och sen fixa den så att den ser ut lite mer som enhörningar "ska"? Alla enhörningar i spelet är så fula :C

Svar: http://simshorses.blogg.se/2012/december/fantasy-hastar.html

Där har du några fantasy hästar jag gjorde för länge sedan, dock är det väll lite horn och vingar som följer med i nedladdningen, men det kan du ju ta bort. Visst de ser ju inte ut exakt som en enhörning ska se ut, så det kan jag göra någon gång när jag har tid över :)OBS tror inte att den gröna och den blå är riktiga enhörningar, utan ta någon av de vita längst ner om du vill ha en riktig :)

Sen finns även denna:
http://simshorses.blogg.se/2012/november/enhorning.html
Zunk3n

2013-08-24 @ 15:14:36
Anonym

Jag har lixom avintallerad nästan hälften av alla saker ( och jag ladda inte ner jätte mkt)... Men jag vet inte :(

2013-08-31 @ 10:29:21
Alicia

Hej! Jag har försökt nu att lada ner men det går typ inte jag har 8 st sims spel men när jag trycker på download så laddar den och sen ska man typ trycka på öppna men hur gör jag sen? :)

Svar: Hej, nu vet ju inte jag vad du har för dator etc, det brukar i af vara som så att nedladdningen hamnar automatiskt där som du har förvalt att dina nedladdningar ska hamna, så som hämtade filer för exempel. När du hittat filen så är det enklaste att klistra in den i din downloads mapp som finns inne i din The sims 3 mapp :) När du klistrat in den där så öppnar du upp din launcher och så ska det komma upp om du vill installera den, alt. att den installerar automatiskt. Hoppas du förstår min lite halvkassa förklaring :)
Zunk3n

2013-10-30 @ 13:40:12
URL: http://aliciabrinks.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0