Enhörning / ponny

Kände att jag ville göra något oseriöst idag så jag gjorde en enhörningsponny.
Har inte spelat med den eller mätt den.
 
Prydlig, modig och smidig.
 
Download
 
 
 
 


Kommentarer
TheSims3HorsesSWE

Meen guud va fin den är <3

Svar: Tack :)
Zunk3n

2013-10-27 @ 06:36:52
TheSims3HorsesSWE

Meen guud va fin den är <3

2013-10-27 @ 06:36:52
therese

Hej, du? jag har blivit jätte sugen på att spela det du spelar, the sims 3 med lite mer grejer med hästar, har själv the sims 3 men inte just dom grejerna, så jag började ladda ner grejerna du la ut för att få så hästen går fint i trav som exemepl, men efter jag hade gjort det så gick det inte att skapa mer familjer eller göra en familj på mitt the sims, har du nå aning vad jag kan ha gjort fel då? Tacksam för svar och hjälp! :)

ps. Hoppas du förstår hur jag menar och va jag vill ha för hjälp, alltså vill kunna göra mer familjer fast jag har laddat ner grejerna :)

kram/therese

Svar: Jag kanske förstår vad du menar, frågan är, har du sims 3 djurliv? Om du bara har the sims 3, original spelet, så kan du tyvärr inte ladda hem saker härifrån. Alla hästsaker och övriga saker jag har här är just för expansionen djurliv. Att du inte kan skapa familjer efter att du laddat hem saker förstår jag tyvärr inte :( Tycker det låter väldigt konstigt. Har själv råkat ladda hem saker som inte mitt spel har behörighet för, det har dock inte ställt till det något utan bara inte dykt upp i spelet. Sen får jag även säga att jag spelar med poseplayer, en funktion som gör att hästarna fryser i olika positioner så att man kan ta fina bilder på dom. Jag föreslår att du googlar lite och försöker finna ut varför ditt spel krånglar, är du nyfiken på poseplayer så kan du finna info om det här
http://modthesims.info/d/438706

Hoppas att något jag skrev var till hjälp för dig. Tack! :)

P.s, jag har en gammal patch på mitt spel då jag misstänker att mycket av mina nedladdade saker inte funkar på nyare patchar, kanske kan det vara att du har en nyare patch än jag och därför kan du inte skapa nya familjer, men det är bara en gissning :)
Zunk3n

2013-10-29 @ 20:31:46
URL: http://ttessanliindgren.blogg.se


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0