Mitt spelande

Bjuder er även på en bildbomb från mitt spelande. 
 
Börjar med att visa när Hanna longerade och sedan körde Artano. Han är hennes älskling, den hon tävlar mest i dressyr med och som bara blir bättre och bättre. Han är sju år gammal och har nog flera år kvar att tävla om allt går väl. 
 
Hanna började dagen tidigt med att göra Artano i ordning för longering, detta för att få honom att slappna av och mjukna upp lite innan körningen. Hon kör honom ganska sällan men anser att variation är bra för honom.
 
(tryck på bilderna för större version)
 
Efter ca fyrtio minuters lugn longering så selade hon honom och körde sedan inne i den lilla skogsdunge de har bakom gården, där de för tillfället håller på att göra i ordning en terrängbana.
 
Under dagen så hade Liza fullt upp med stalls sysslor, när kvällen kom så hoppade hon upp barbacka på Lazuli, gammel hingsten på fjorton år, och tog en kort tur i skogen. De tog vägen förbi ett av hindrena på terrängbanan som var färdigt och kunde inte låta bli att hoppa lite.
 
 
Efter att Hanna var klar med Artano så tog hon en sväng med Mirre inne i ridhuset. Han har varit lite bråkig på sista tiden så hon lät rida honom i form och även hoppa några hinder för att få honom att släppa loss lite. Det blev en dell bock språng. Efter ridpasset så upptäckte hon att hans träns höll på att gå sönder så hon tog fram ett gammalt, men han klädde lika fint i det. (se sista bilden)
 
 
 
 
 
Efter att han bråkat av sig så kändes han lugnare, för stunden iaf. Det var allt för nu, kanske fyller på med fler bilder senare.


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0