Poser

Kände för att prova något nytt så har nu börjat ge mig på att göra egna poser! Det går trögt och mina första blev inte alls bra, först nu har jag lyckats göra en som jag blev relativt nöjd med. 
Så här ser den ut i blender:
 
 
I spelet:
 
 
Så ja, om jag har tålamod och får allt att funka som det ska så kommer det nog bli (nån gång i framtiden) att jag lägger upp lite poser för nedladdning :) Woop woop!
 
För den som vill prova att göra egna poser så har ni tutorial här:


Kommentarer
lisa

har en fråga, när du gör sådana där stora gårdar, och använder pose player och tar bilder på de olika tomterna... hur? när jg försöker och går in i köpläget för att använda move objects on och flytta simmen, då kan jag bara göra det på min hemtomt, inte i t.ex ridhuset som är på en annan tomt.

Svar: Om du menar att du inte kan använda köpläget på en annan tomt så är det för att du måste använda fusk.Skriv in "testingcheatsenabled true" och sedan när du är på den tomt du ska bygga / flytta runt på så (Om jag minns rätt) så höger klickar du på tomten för att få upp alternativet att kunna bygga på den tomten. Kan hända att det är att du måste hålla ner shift och sedan klicka, minns inte exakt så kan hända att du behöver googla om jag har fel. :)
Zunk3n

2014-06-23 @ 19:06:13
Tilda

Hej, jag har försökt ladda ner ''HD Horse coat'' vilket går sådär. Jag har ingen aning om om vilken fil jag ska spara den i, och hur jag använder den, jag längtar så att få se mina hästar i sån blänkande päls så snälla, HJÄLP!

Svar: Hej hej, har du det du behöver för att ladda hem den först och främst? Du behöver detta för att det ska funka:
winrar eller liknande program så att du kan packa upp zip. filer. Finns gratis att ladda ner.
Samt en speciell mods mapp som du ska lägga in filen i, hur du fixar en sådan mapp läser du om här:
http://modthesims.info/wiki.php?title=Game_Help:Installing_Sims_3_Package_Files/Setup_and_Files

Efter det så ska det bara vara att gå in i spelet, ta upp den häst du vill ha pälsen på i CAS och lägga till HD detaljer. Lycka till :)
Zunk3n

2014-06-24 @ 17:58:04
Tilda

Tack för att du tog dig tid att svara. Men jag är gaanska trögtänkt när det gäller filer och sådant. Allt det där med zip,mods och sånt gör mig förvirrad. Men om du tog dig tid att skriva ett inlägg/video så skulle det betyda guld! Förstår om du inte har tid.

P.s dina hästar är så enkla att ladda ner, och så vackra *-* Tack!

Svar: Det här kanske kommer att låta drygt och oartigt, vilket jag absolut inte menar, men saken är den att det finns redan så mycket skrivet om det mesta inom detta att jag orkar nog inte lägga energin på att göra ett sådant inlägg :/ finns garanterat massvis på Youtube också. Annars får du fråga runt på forum så som på equus sims, där finns det gott om kompetenta människor som säkert vill hjälpa dig:) hoppas du förstår. Mvh Therese
Zunk3n

2014-06-29 @ 18:58:34
Tilda

Jag förstår :)

2014-06-30 @ 10:15:24
Tilda

Btw, så funkar det nu :D

Svar: Va bra :)
Zunk3n

2014-07-02 @ 15:34:56
moa

hej jag laddade ner men hur gör man för jag laddade ner dem med sims 3 saken på var de den du laddade ner? för vet inget hur man gör

2016-03-29 @ 00:34:03


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback

simshorses.blogg.se

Hästar till sims 3, ponnyer och stora hästar.

RSS 2.0